Om oss

Debetera, en mångsidig och personlig redovisningsbyrå.

Debetera i Norrort AB är en redovisningsfirma som specialiserar sig på att erbjuda allt du behöver inom bokföring, bokslut, kontakt med myndigheter, banker och andra organisationer.

Vi hjälper dig också med avtal, finansiering och försäkringar. Kort sammanfattat – allt du behöver för att kunna driva ditt företag med framgång, med en trygg partner vid din sida som ser till att det administrativa flyter på.

Med kunden i fokus


Då vi är en relativt liten redovisningsbyrå kan du som kund känna dig säker på att få personlig hjälp med din verksamhet i fokus.

Varför anlita Debetera?


Vi är en professionell redovisningsbyrå i Sollentuna. Vi hjälper många kunder med en rad olika redovisningstjänster som bokföring och andra ekonomiska uppgifter.

Många väljer att anlita en redovisningsbyrå för att ta hand om bokföringen och andra ekonomiska uppgifter. Det sparar både tid och pengar. Du kan känna dig trygg med att ha ordning och reda på bokföringen och att det är rätt utfört enligt gällande regler.

Vi jobbar med webbaserade och flexibla lösningar som kan anpassas till dig som kund.

Hitta hit


Vårt kontor hittar du på Sjöängsvägen 15, 1 tr i Sollentuna – med gångavstånd från Norrvikens pendeltågstation och även med goda anslutningar för biltrafik.

Välkommen till oss på Debetera – din specialist på bokföring i Sollentuna!