Våra tjänster

Drunknar du i pappersarbete?

När pappersarbetet hopar sig kan det vara svårt att komma ihåg varför man egentligen startade företag. Vi vill gärna hjälpa dig så att du kan fortsätta att fokusera på det som du är bäst på och anledningen till att du driver det företag som du gör.

Vi erbjuder en rad olika redovisningstjänster för små och medelstora företag från olika branscher.

  Löpande bokföring & Redovisning


Vi är experter på löpande bokföring och redovisning och vill hjälpa dig så att du kan fokusera på din verksamhet och det som du är bäst på.

Läs mer

  Löneadministration


Behöver du hjälp med beräkningen av de anställdas löner, ersättningar, avgifter, frånvaro, avvikelser, semesterdagar och allt som hör löneadministrationen till.

Läs mer

  Årsredovisning


Årsredovisningen är en viktig handling som ska spegla företagets verksamhet. Med vår hjälp vet du att den är korrekt gjord enligt gällande standard och bestämmelser.

Läs mer

  Skattedeklarationer & Moms


Deklaration är er viktigaste redovisningen till Skatteverket och det är viktigt att det blir rätt. Med hjälp från vår bokföringsbyrå sparar du tid och kan du vara säker på att det blir rätt.

Läs mer

  Deklarationer


Du som driver företag måste deklarera enligt lag. Att lämna en korrekt gjord deklaration i tid kan kännas krångligt. Du kan tryggt överlåta arbetet med er deklaration till oss.

Läs mer

  Ekonomisk rådgivning


Att hjälpa till med ekonomisk rådgivning är en av våra viktigaste roller och det kan göra stor skillnad i ditt företags utveckling.

Läs mer

Köp skalbolag


Att köpa ett lagerbolag är ett snabbt och enkelt sätt att starta aktiebolag som dessutom är mycket prisvärt.

Läs mer